środa, 15 października 2014

Najlepsza chałka z kruszonką

Przepis znajdziecie na mojej nowej stronie o tutaj Kulinarna Fuzja




30 komentarzy:

  1. Domowe chałki są fantastyczne, zapach podczas ich pieczenia jest zawsze niesamowity; )

    OdpowiedzUsuń
  2. Dla mnie taka chałka to wyższa szkoła jazdy;p Ale podziwiam...:>

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dla mnie też była, ale uwierz mi, że to wcale nie jest trudne :) !

      Usuń
    2. Ten komentarz został usunięty przez autora.

      Usuń
  3. Szaleję za chałką, niestety nigdy nie miałem okazji jej upiec samemu, ale kto wie, może się skuszę, bo Twoja wygląda cudownie :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. ja również szaleję za tym wypiekiem:) Zachęcam, bo ta smakuje o niebo lepiej od tych sklepowych i dłużej trzyma świeżość :) !

      Usuń
  4. Pychota! I do tego jakiś dżemik albo powidła śliwkowe :)

    www.anamarisworld.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  5. Oj, chyba polecę do sklepu po drożdże!!! <3

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Wychodzi na to, że długo po nie biegłam ;P Ale na święta zawsze kupujemy chałkę do makówek. Postanowiłam upiec i skorzystałam z Twojego przepisu - zawsze po kupnej chałce bolał mnie brzuch ze względu na mleko. tutaj użyłam ryżowego i wyszło genialnie! Właśnie wyjęte z piekarnika! Pachnie oblędnie! Dziękuję! :*
      Życzę Wesołych Świąt! <3

      Usuń
  6. wygląda smakowicie i zjawiskowo! O domowej nutelli nie chcę słyszeć, bo pewnie wszystko co bym zrobił to od razu bym zjadł :D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. ja ćwiczę silną wolę, ale rzeczywiście łatwo nie jest :) !

      Usuń
  7. Ta chałka wygląda najlepiej. Tak jak ta, którą uwielbiam. Zapisuję przepis! :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Piękna chałka i piękne zdjęcia :)

    OdpowiedzUsuń
  9. uwielbiam taką chałkę, może kiedyś pokuszę się o samodzielne jej upieczenie, kto wie :)

    OdpowiedzUsuń
  10. Moja droga, mam tak samo, jak mam pomysł kulinarny, to wszystko wokół musi poczekać, jak widać na przykładzie Twojej cudownej chałki – warto :-)

    OdpowiedzUsuń
  11. Boska!
    Ja też wczoraj sprzątałam cały dzień... I dopiero dzisiaj mogłam upiec ciasto ;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. czasem niestety trzeba posprzątać, ale potem powstają pyyyszne wypieki :)

      Usuń
  12. Najlepsze bo domowe i zrobione prosto z serca

    OdpowiedzUsuń
  13. chałka to chałka! Czy idealnie miękka, czy z idealną kruszynką.. i tak najlepsza na świeżo i z mlekiem :)

    Aahh.. smak dzieciństwa słodkiego dzieciństwa.. :)

    OdpowiedzUsuń
  14. :O nie spodziewałem się własnej roboty chałki :D

    Jutro robie swoją :P
    Zamówiłem juz keksówke dr. oetkera z tej strony http://www.ranohome.pl/forma-do-pieczeni-chleba-keksowka-pf-4_59.html?cPath=80_111 szybko wysłali i mocne rekomendacje ostatnio czytałem o tej marce więc...
    większe szanse ze sie uda ! :D

    OdpowiedzUsuń
  15. uwielbiam takie chałki! a jak jest jeszcze ciepła i zacznę jeść, to może nie zdążyć się przestudzić... ;)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję wszystkim za dodane komentarze. Nie bójcie się zadawać pytań. W miarę możliwości odpowiem na wszystkie !

Zobacz inne przepisy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...