sobota, 4 kwietnia 2015

Kajmakowa baba z sosem krówkowym na Wielkanoc


Przepis znajdziecie na mojej nowej stronie Kulinarna Fuzja









17 komentarzy:

  1. Aż ślinka cieknie :) Szkoda, że nie zdążę już dzisiaj spróbować jej upiec :(

    OdpowiedzUsuń
  2. o kurczaki! toż to cudo w pełnym wymiarze tego słowa!

    OdpowiedzUsuń
  3. Taką babką to chyba nikt nie pogardzi, wygląda świetnie!
    Wesołych Świąt; ))

    OdpowiedzUsuń
  4. Zrobiłam, jest pyszna, wielkie dzięki :D

    OdpowiedzUsuń
  5. Efektowna babka i do tego ten sos krówkowy po prosu niebo smakowe ah ^^

    OdpowiedzUsuń
  6. Sos krówkowy jest naprawdę ekstra :)

    OdpowiedzUsuń
  7. kajmak i krówki obok siebie? idealnie :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Mmm, ta babeczka to prawdziwa uczta smaku :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Już po Wielkanocy ale i tak sobie zrobię, wygląda pysznie

    OdpowiedzUsuń
  10. Wygląda smakowicie :). Zapraszam do mnie: http://miedzytalerzami.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  11. Piękna babka :) Z kajmakiem cudowna :)

    OdpowiedzUsuń
  12. Sos krówkowy musi być pyszny, zapraszam do mnie na babeczki ;)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję wszystkim za dodane komentarze. Nie bójcie się zadawać pytań. W miarę możliwości odpowiem na wszystkie !

Zobacz inne przepisy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...