sobota, 5 kwietnia 2014

Szarlotka z granolą na śniadanie

Hej , fajnie że jesteś :)
Mój przepis przeniosłam na nową stronkę  (wystarczy kliknąć)
 

16 komentarzy:

  1. o psiakostka.... ja chcę takiej szarlotki, chcę oczami, ustami, nogami nawet też! :]

    OdpowiedzUsuń
  2. Piękne zdjęcia, a i szarlotka rewelacyjna, niecodzienna, przez co jeszcze zyskuje :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Genialny pomysł na zdrową szarlotkę :-) Mnnniam, mnnnniam :-)

    OdpowiedzUsuń
  4. Uwielbiam wszelkiego rodzaju szarlotki, ale takiej jeszcze nie widziała. Wygląda to trochę jak takie batoniki owsiane. Na pewno jest przepyszna:) Z chęcią skorzystam z przepisu:) Rozumiem, że owoce muszą być starte na tartce i rozgotowane na papkę. A czy wersja z pokrojonymi owocami, nie tak bardzo papkowatymi, też byłaby dobra?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Trochę rzeczywiście ma coś z batonikami w sobie:)
      Jeśli chodzi o owoce to możesz je pokroić jak chcesz, a jesli nie lubisz takich miękkich to możesz ich w ogóle nie gotować i od razu (surowe) ułożyć na tarcie. Wtedy proponowałabym nieco dłużej potrzymać szarlotkę w piekarniku (ale nie jest to konieczne)
      Ja je zawsze wcześniej lekko gotuje, bo lubię kiedy połączą się wcześniej z masłem i cynamonem. To chyba dlatego, że moja babcia tak robiła i choć na chwilę wracam do starych czasów.
      Jestem pewna, że każda wersja wyjdzie cudownie:)
      Polecam podawać na ciepło np. z lodami.
      Napisz jak się udało :) !

      Usuń
  5. Dodatek granoli mnie zachwycił:)

    OdpowiedzUsuń
  6. Wspaniała! Nic tylko pałaszować :)!

    OdpowiedzUsuń
  7. Takie śniadanie to ja rozumiem :D mniammm

    OdpowiedzUsuń
  8. muszę to zrobić! zaraz po świętach, ale muszę! omnomn..
    jezus, już tutaj czuje zapach tego cuda <3

    OdpowiedzUsuń
  9. Wygląda genialnie ! Zapisuję przepis ;)

    OdpowiedzUsuń
  10. Bardzo lubię granolę. Ale nie łączyłam jej z ciastem. Wypróbuje na pewno :-)


    http://kulinarneszalenstwamaniusi.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  11. Wygląda super takie jedzonko, bardzo kolorowe.

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję wszystkim za dodane komentarze. Nie bójcie się zadawać pytań. W miarę możliwości odpowiem na wszystkie !

Zobacz inne przepisy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...